Vidare till Kata

Efter 5 nätter på Amari hotel var det dags att ta sig vidare till nästa hotell som ligger i Kata, Metadee Resort. Jag trodde att jag hade bokat en stor poolvilla men det visade sig vid ankomst att det var tre hus med en gemensam pool och totalt tre sovrum så alla Davids kompisar fick komma och bo. Jättekul!
 
I väntan på att våra rum ska blir klara
 
Varsitt hus med gemensam pool 
 
Stor garderob
 
Läckert badrum
 
Vi installerade oss och åt lunch och hängde lite på hotellet. Sedan tog vi en sväng i Kata och åt middag på stranden på kvällen. En del har förändrats sedan vi sist var i Kata för ca 10 år sedan. Ganska skönt att ha hotellet som en liten oas att komma tillbaka till.
 
Vår egna pool
 
Dagen efter tog killarna sovmorgon och Matti och jag åt frukost på stan och promenerade längs med stranden. 
 
Kata beach
 
Lättare lunch
 
På kvällen åkte vi in till Patong för att visa killarna Bangla Road som är en helt galen gata. Där orkar man inte vara någon längre stund så vi gick vidare till Hooters för de hade fotbollssändning live som killarna ville.se. Matti och jag stannade inte hela matchen utan tog oss tillbaka till lugnet på hotellet. Skönt!
Dagen efter hängde vi på hotellet och badade och tog thaimassage bl a. 
 
Hotellpoolen var hur lång som helst och villorna hade direkt access till poolen
 
Middag på kvällen blev på Coconut Garden i Kata.och därefter var det dags för biljard på bargatan i Kata.
 
Tjoho!
 
Sista dagen i Kata tog David med oss till ett pizzaställe mitt på ön där de varit tidigare och ätit god pizza. Det är en italienare som driver stället och det finns inte på Tripadvisor eller någonstans på nätet. Ett litet hål i väggen på landet helt enkelt.
 
Smaskig pizza på ett hemligt ställe
 
Vi tog en tur till Phuket Central Festival efter maten och tittade lite i affärer.
 
Näckrosor utanför Central Festival 
 
Det blev en kaffe på Starbuck's och lite småsaker sedan åkte vi tillbaka till Kata igen. Vi åt en god buffé på hotellet och killarna gick ut en sväng. Nästa morgon sa vi adjö till Casper och Bamshad för det var dags att resa vidare. Mer om det kommer i nästa inlägg.