Teneriffa - en gammal favorit

Tjoho! Nu har jag varit på Teneriffa som är ett gammalt favoritresmål. Jag har säkert varit där 15-17 gånger och det beror framförallt på att mina svärföräldrar bodde där tidigare. Nu tog jag en restresa tillsammans med min mamma som aldrig tidigare besökt Teneriffa. 
 
Vi lämnar ett svinkallt Stockholm
 
Så himla skönt att komma till värmen, och vilken värme det blev! Jag har aldrig upplevt en sådan värme på Teneriffa tidigare. Det var den varma caliman från Afrika. Tackar tackar säger vi! Över 30 grader nästan varje dag. Helt underbart!
 
Solnedgång första kvällen
 
Vi promenerade mycket längs den fina strandpromenaden. Strandpromenaden är något av det bästa med Teneriffa. Man man promenera längs havet hur länge som helst.
 
Strandpromenaden
 
Strandpromenaden
 
Vi bodde på ett halvkasst charterhotell men läget var perfekt vid Las Vistasstranden. Där finns dessutom många restauranger och affärer så man har allting nära. Efter ett par dagar tog vi dock en taxi till Fanabestranden som är en annan favorit. Där hamnade vi på en cool beachclub - Le Club. Man ligger på balinesiska sängar som man betalar några hundringar för men sedan får man spendera det beloppet på mat och dryck. Ett underbart ställe som vi åkte till ett par gånger.
 
Le Club - bästa beach cluben
 
Fina båtar som passerar
 
Längtar tillbaka
 
På söndagen när vi åkte till Le Club så hamnade vi på världens party. Då hade de dj:s och folk dansade mellan sängarna. Skitkul! 
 
Tjoho!!!!
 
Vi hade köpt all inclusive på hotellet men det var ingen höjdare så vi åt ute nästan varje kväll En av våra favoriter var ett ganska så enkelt ställe som heter Litoral. Det låg precis vid Las Vistasstranden och de serverade de godaste vitlöksräkorna jag ätit. Mums!
 
Godaste räkorna på Litoral
 
Sangria med utsikt
 
Vackert i skymningen
 
Coola palmer
 
Vacker himmel och fullmåne (den är där om du tittar noga)
 
Den sista dagen promenerade vi till Los Cristianos och åt en supergod sallad på en gammal favorit, Fados
 
Vackra krukor på Fados
 
Hasta la vista Tenerife!