Mer Barcelona

Dag 5 låg vi som vanligt en stund vid poolen för att sedan ta en promenad mot de gotiska kvarteren för lunch och shopping. Vi hamnade på ett jättebra tapasställe som heter Bubo. Grymt goda tapas och trevligt sällskap i mysiga kvarter.
 
 
 
Efter lunchen shoppade vi i en av våra favoritaffärer i Spanien, Natura och promenerade runt lite.
 
 
Dett var den stora bytesdagen vad gällde grupperna i Videoslots så på kvällen var vi ett lite mindre gäng (läs 12) som åt i de gotiska kvarteren. Jag hittade en restaurang som heter Sagardi ganska så nära vår lunchrestaurang. Där fick vi börja med pintxos i baren för att sedan förflytta oss in i restaurangen för middag. Jättebra mat men lite halvdan service. Trevligt i alla fall.
 
Pintxos
 
Dag 6 gick vi till Bubo igen för det var så gott och trevligt. På kvällen var det dock dags för en gruppmiddag igen. Denna gång skulle vi promenera från Port Olimpic där vi bodde till Barceloneta längs med stranden. Himlen blev bara mörkare och mörkare och vi hann precis in på restaurangen innan regnet kom. 
 
 
 
 
Restaurangen heter Barceloneta och här fick vi fantastiskt god mat som inleddes med diverse tapas(surprise!) för att sedan övergå till en mycket god varmrätt följt av dessert. Supergott och trevligt!
 
 
Dag 8 låg vi vid poolen som vanligt och sedan höll vi oss i närområdet och tog lite tapas på Barnabier i Olympiahamnen. Nära och helt okej. Sedan hamnade vi på ett av våra favorithotell där vi har bott tidigare - Arts. Här tog vi varsin pina colada vid poolen. Lite lyx är man väl värd. 
 
 
 
På lördagen åt vi middag på Carpe Diem igen. Denna gång var det inte lika treligt som första gången för vi fick sitta inne i själva nattklubben och äta. Inte optimalt alls med jättehög musik och långsam service. Inte att rekommendera. Konstigt att de lägger en gruppbokning där inne för middag. Dessutom serverades det bara tapas så man blev inte mätt. Men det är en mysig lokal.
 
 
Jag och min skäggige man.
 
Dett a var sista kvällen och nästa dag bar det av hem igen via Oslo. Och vad hände då? Jo, min väska försvann igen!!! Jag har aldrig tidigare varit med om att väskan försvinner båda vägarna. Lite lättare när man är hemma i alla fall för man har ju kläder och annat men ändå. När den till slut kom fram efter 2 dygn så visade det sig att den hade varit en sväng i Palma. Den verkar gilla Palma lika mycket som jag men nästa gång följer jag med. Tack för den här gången!