Andra veckan i Mexiko

Hola! Nu har vi bott ett tag på nästa ställe och det är en helt underbar miljö. Vi bor på ett hotell med enbart sviter och området är som en djungel med en massa roliga djur. Speciellt ödlor finns det gott om men även en del annat skojigt.
 
En av alla ödlor
 
Vi bor på Royal Suites Yucatan som är en del av en jätteanläggning hos Palladium Hotels. Hela området består av fem hotell inom Palladium. Hela anläggningen är all inclusive och man kan röra sig fritt inom området utom i Royal Suites där enbart de gäster som bor där är välkomna. Rummet är stort med en jacuzzi på altanen som vi inte har provat ännu. 
 
Härlig altan
 
Poolområdet är toppen med bra service och härlig miljö. Hotellet är adults only så det är väldigt lugnt bortsett från en eller annan överförfriskad amerikan eller kanadensare. Stranden var också fin men på måndag ska vi till Tulum för att se ännu finare stränder.
 
Ett av alla skojiga djur på området
 
Tyvärr håller inte maten eller servicen i restaurangen som hör till vår del måttet.Ibland är det bra men flera gånger har det varit halvdant. Hotellet borde satsa på bättre kvalitet där kan man tycka. Frukosten är god i alla fall.
 
Smarrig frulle
 
Jätteödlan Allan
 
Igår var det två sådana här jätteödlor som hade slagsmål vid poolen så vi har underhållning när vi badar.
 
En dag på stranden
 
Härligt vid poolen
 
En tvättbjörn på kvällspromenad
 
Lunchgäster
 
Kommer att sakna det här! 
 
Underbara Mexiko!